Tilladelsesadministrering

Google introducerede nye tilladelsesindstillinger i Android 6 (Marshmallow), og ESET Endpoint Security for Android er kompatibel med dem. Apps, som er designet til Android 6.0, vil spørge om tilladelse, når du begynder at bruge dem. I stedet for at give en app adgang under installationen, vil du blive spurgt første gang app'en vil have adgang til en specifik enhedsfunktion.

ESET Endpoint Security for Android kræver adgang til de følgende funktioner:

Tilgængelighed – kræves, for at ESET Anti-Phishing kan fungere korrekt

Kontakter – kræves til Anti-Theft og Opkaldsfilter

Placering - Anti-Theft

Telefon – Anti-Theft og Opkaldsfilter

SMS – Anti-Theft Opkaldsfilter

Opbevaring - Antivirus og Anti-Theft

Administrator har tilladelse til at deaktivere overvågning af disse tilladelser i Indstillinger > Tilladelsesmeddelelser.

permission-notifications