Import/eksport af indstillinger

ESET Endpoint Security for Android Inkluderer muligheden for at eksportere og importere programindstillinger for gøre det nemt at dele indstillinger fra mellem mobilenheder, hvis enhederne ikke administreres af ESET PROTECT. Administratoren kan manuelt eksportere enhedsindstillinger til en fil, som derefter kan deles (for eksempel via e-mail) og importeres til en hvilken som helst enhed, der kører klientprogrammet. Når brugeren accepterer den modtagne indstillingsfil, defineres alle indstillingerne automatisk, og programmet aktiveres (forudsat at licensoplysningerne var inkluderet). Alle indstillingerne er beskyttet med en administratoradgangskode.

settings_036_1