Fjerninstallation

ESET Endpoint Security for Android-installationsscenarier

Du kan få mere at vide om, hvordan du tilmelder enheden i ESET PROTECT ved at følge de trin, der er beskrevet på hjælpesiden for ESET PROTECT.

Ved installation af webversionen af ESET Endpoint Security for Android sender administratoren filen med programindstillinger, APK-installationsfilen og en installationsproces til slutbrugerne via e-mail. Efter installationen skal brugeren åbne filen med programindstillinger. Alle indstillinger importeres, og programmet aktiveres (forudsat at licensoplysningerne var inkluderet).

Tilmelding af enheder med begrænsede inputmuligheder

ESET Endpoint Security for Android giver dig mulighed for at tilmelde enheder uden kamera, browser eller e-mail (for eksempel tv'er, smartskærme, reklameskærme osv.) til ESET PROTECT. Hvis du vil tilmelde sådanne enheder, skal du installere ESET Endpoint Security for Android på enheden via Google Play eller APK-filen. I trinnet Fjernadministration i startguiden skal du vælge Ja, administrer fra en fjernplacering og trykke på Enhed med begrænset input.

Tilmelding af enhed igen

Hvis din mobilenhed ikke længere opretter forbindelse, kan du tilmelde den igen via e-mail eller QR-kode, hvis du har fysisk adgang til enheden.