Kundepleje

Medarbejdere i ESET-kundepleje kan yde administrativ hjælp eller teknisk support, der er relateret til ESET Endpoint Security for Android eller et andet ESET-produkt.

Du kan sende en supportanmodning direkte fra din enhed ved at trykke på menuikonet action_button_menu på hovedskærmen i ESET Endpoint Security for Android, trykke på Kundepleje > Kundepleje og udfylde alle påkrævede felter.

customer-care_007_1

ESET Endpoint Security for Android indeholder funktionalitet til avanceret logføring for at hjælpe med at identificere potentielle tekniske problemer. Hvis du vil sende en detaljeret programlog til ESET, skal du sørge for, at Send programlog er valgt (standard). Tryk på Send for at sende din anmodning. En medarbejder i ESET-kundepleje kontakter dig på den oplyste e-mailadresse.