Undtagelser

Du kan trykke på Programkontrol > Blokering > Undtagelser > Tilføj undtagelser for at oprette undtagelser, der udelader et bestemt program fra listen over blokerede programmer. Administratorer, der administrerer ESET Endpoint Security for Android fra en fjernplacering, kan bruge denne nye funktion til at afgøre, om en bestemt enhed overholder virksomhedens politik angående installerede programmer.

appcontrol-blocking_147_1