Tilladelser

Denne funktion sporer funktionsmåden for programmer, der har adgang til personlige data eller virksomhedsdata, og giver administratorer tilladelse til at overvåge programadgang på baggrund af foruddefinerede tilladelseskategorier.

Nogle af de programmer, der er installeret på din enhed, har måske adgang til tjenester, der koster penge, sporer din placering eller læser dine identitetsoplysninger, kontakter eller sms'er. Med ESET Endpoint Security for Android kan du overvåge disse programmer.

I dette afsnit kan du se listen over programmer sorteret efter kategori. Tryk på hver kategori for at se en detaljeret beskrivelse. Du kan få adgang til oplysninger om tilladelser til de enkelte programmer ved at trykke på det pågældende program.

appcontrol-deviceaudit_041_1