Webbeheer

Met de instellingen voor Webbeheer kunt u uw bedrijf beschermen tegen het risico van juridische aansprakelijkheid. Via Webbeheer kunt u bijvoorbeeld de toegang beheren tot websites die intellectuele-eigendomsrechten schenden. Het doel is te voorkomen dat werknemers pagina's openen met ongepaste of schadelijke inhoud of pagina's die een negatieve invloed hebben op de productiviteit.

Werkgevers of systeembeheerders kunnen de toegang tot meer dan 27 vooraf gedefinieerde websitecategorieën en meer dan 140 subcategorieën verbieden en deze bezoeken registreren.

Webbeheer is een beheerde functie. Alle instellingen worden beheerd vanuit ESET PROTECT Cloud.

note

Webbeheer werkt alleen als een beheerd apparaat aan de volgende vereisten voldoet:

ESET Endpoint Security for Android versie 3 of hoger.

Android versie 8 of hoger.

Ingeschreven bij ESET PROTECT Cloud met apparaatbeheerdersmachtigingen.

Beveiligde browsers

Chrome

Chrome Beta

Firefox

Firefox Beta

Opera

Opera Beta

Opera Mini

Opera Mini Beta

Opera TV-browser

Samsung Internet

Mint

Yandex-browser

DuckDuckGo

Kiwi-browser

Edge

Silk op Amazon-apparaten

Mi-browser

Xiaomi Mi-browser

Vewd in Android TV

Apps die beveiligde browseronderdelen gebruiken voor webweergave zijn ook beveiligd.