Vereiste toepassingen

Als u ESET Endpoint Security for Android extern vanaf ESET PROTECT beheert, hebt u de mogelijkheid te bepalen welke toepassingen op het doelapparaat of de doelapparaten moeten worden geïnstalleerd. De volgende informatie is vereist:

naam van de toepassing die zichtbaar is voor de gebruiker

unieke pakketnaam voor de toepassing, bijvoorbeeld com.eset.ems2.gp

URL waar de gebruiker een downloadkoppeling kan vinden. U kunt ook Google Play-koppelingen gebruiken, bijvoorbeeld https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.ems2.gp

note

Deze functie is niet beschikbaar in de ESET Endpoint Security for Android-app.