Avinstallering

Du kan avinstallere ESET Endpoint Security for Android manuelt ved å følge disse trinnene:

important

Viktig

Denne veiledningen er basert på standard Android-innstillinger. Avinstallasjonsprosessen kan være forskjellig avhengig av enhetsprodusenten.

1.På Android-enheter går du til Innstillinger > Biometri og sikkerhet > Andre sikkerhetsinnstillinger > Apper for enhetsadministrasjon. Velg bort ESET Endpoint Security for Android og trykk Deaktiver. Trykk på Lås opp og oppgi Administratorpassordet. Hvis du ikke har angitt ESET Endpoint Security for Android som enhetsadministrator, hopper du over dette trinnet.

2.Gå tilbake til Innstillinger, og trykk på Apper > ESET Endpoint Security for Android > Avinstaller > OK.