ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Kundeservice

ESETs kundeservicespesialister er tilgjengelige for å gi administrativ assistanse eller teknisk støtte for ESET Endpoint Security for Android eller hvilket som helst annet ESET-produkt.

For å sende en henvendelse til kundeservice direkte fra enheten din, trykk på Meny-ikonet action_button_menu på hovedskjermen for ESET Endpoint Security for Android, trykk på Kundeservice > Kundeservice, og fyll ut alle obligatoriske felt.

customer-care_007_1

ESET Endpoint Security for Android inkluderer funksjoner for avansert logging som hjelper til med å diagnostisere potensielle tekniske problemer. Hvis du vil gi ESET en detaljert programlogg, må du kontrollere at Send programlogg er valgt (standard). Trykk på Send inn for å sende forespørselen. En av ESETs kundeservicespesialister vil kontakte deg på e-postadressen du oppgav.