Anropsfilter

Anropsfilter blokkerer innkommende/utgående anrop basert på brukerdefinerte regler.

Det vises ingen varsler når innkommende anrop blokkeres. Fordelen med dette er at du ikke forstyrres av uønsket informasjon, men du kan alltid se i loggene etter anrop som kan ha blitt blokkert ved en feil.

important

Anropsfilter fungerer ikke på nettbrett som ikke støtter meldingsutveksling.

For å blokkere anrop fra siste mottatte telefonnummer, trykk på Blokker siste innringer. Da opprettes en ny regel.

Blokkere telefonnumre ved å bruke jokertegn

Du kan blokkere en rekke tall via jokertegn som er beskrevet i tabellen nedenfor:

Jokertegn

Beskrivelse

*

representerer flere tegn

?

representerer ett enkelt tegn

example

Eksempel

Hvis du ikke vil motta anrop fra et bestemt land, skriver du inn landskoden og * jokertegnet i feltet Mobilnummer, og alle innkommende anrop fra landet som starter med dette nummermønsteret, blir blokkert. Hvis du vil ekskludere noen telefonnumre fra det landet, legger du til en ny regel med handlingen Tillat. Bildet nedenfor viser hvordan du blokkerer alle anrop fra Slovakia.

wildcards