ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Blokkere etter programtillatelse

ESET Endpoint Security for Android gir administrator mulighet til å blokkere programmet etter dets tillatelser. Blokkeringsregler gir deg en oversikt over de opprettede reglene og liste over blokkerte programmer.

Hvis du vil endre den eksisterende regelen, trykk og hold regelen og trykk på Rediger action_button_edit.

For å fjerne flere oppføringen, trykk og hold en av oppføringene, velg de du ønsker å fjerne, og trykk på Fjern action_button_delete. For å slette listen, trykk på VELG ALLE.