Klarerte SIM-kort

Delen Klarerte SIM-kort viser listen over klarerte SIM-kort som vil aksepteres av ESET Endpoint Security for Android. Hvis du setter inn et SIM-kort ikke definert i denne listen, vil skjermen bli låst, og en SMS vil bli sendt til administratoren.

For å legge til et nytt SIM-kort, trykk på ikonet icon_plus. Tast inn et Navn for SIM-kortet (f.eks. Hjemme, Jobb) og dets IMSI (International Mobile Subscriber Identity) nummer. IMSI tilkjennegis vanligvis som et tall på 15 sifre som er trykket på SIM-kortet. I enkelte tilfeller kan det være kortere.

For å fjerne et SIM-kort fra listen, trykk og hold på oppføringen og trykk på ikonet action_button_delete.

important

Klarerte SIM-kort er ikke tilgjengelig på enheter med Android 10 og nyere.

note

Funksjonen Klarert SIM er ikke tilgjengelig på CDMA- og WCDMA-enheter og mobilenheter kun med WiFi.