ESET Endpoint Security for macOS

ESET Endpoint Security for macOS 6 vertegenwoordigt een nieuwe benadering van werkelijk geïntegreerde computerbeveiliging. De recentste versie van de ThreatSense®-scanengine, in combinatie met onze aangepaste firewall, beveiligt uw computer snel en nauwkeurig. Het resultaat is een intelligent systeem dat permanent alert is op aanvallen en schadelijke software die uw computer mogelijk bedreigen.

ESET Endpoint Security for macOS 6 is een complete beveiligingsoplossing die is ontwikkeld voor de lange termijn om een maximale beveiliging en een minimale systeemvoetafdruk te realiseren. De geavanceerde technologieën, gebaseerd op artificiële intelligentie, kunnen proactief infiltratie door virussen, spyware, trojaanse paarden, wormen, adware, rootkits en andere aanvallen via internet elimineren, zonder dat de systeemprestaties worden gehinderd of de werking van uw computer wordt verstoord.

Het product is primair ontwikkeld voor gebruik op werkstations in kleine ondernemingen. In combinatie met ESET PROTECT (voorheen ESET Security Management Center), kunt u eenvoudig elk gewenst aantal clientwerkstations beheren, beleid en regels toepassen, detectieresultaten bijhouden en extern aanpassingen uitvoeren vanaf elke computer in het netwerk.