Version 6 uudet ominaisuudet

Tuotteen ESET Endpoint Security for macOS graafinen käyttöliittymä on suunniteltu kokonaan uudestaan, jotta näkyvyys olisi parempi ja käyttökokemus intuitiivisempi. Version 6 sisältämiä parannuksia ovat muun muassa:

ESET Enterprise Inspector -tuki – Versiosta ESET Endpoint Security for macOS 6.9 alkaen ESET Endpoint Security for macOS on yhdistettävissä ESET Enterprise Inspector -ratkaisuun. ESET Enterprise Inspector (EEI) on kattava päätepisteiden tunnistus- ja reagointijärjestelmä, johon sisältyy esimerkiksi seuraavat ominaisuudet: tapausten tunnistus, tapausten hallinta ja niihin reagointi, tietojen kerääminen, vaaratilanteista ilmaisevien asioiden tunnistus, poikkeavuuksien tunnistus, käyttäytymisen tunnistus ja käytäntörikkomukset. Lisätietoja ESET Enterprise Inspector -ratkaisusta, sen asennuksesta ja toiminnoista on ESET Enterprise Inspector -ohjeessa.

64-bittisen arkkitehtuurin tuki

Palomuuri – nyt voit luoda palomuurisääntöjä suoraan lokista tai IDS (Intrusion detection system)-ilmoitusikkunasta ja osoittaa profiileja verkkokäyttöliittymille.

Internetin hallinta – estää verkkosivut, joilla voi olla asiatonta tai haitallista materiaalia.

Internetin käytön suojaus – valvoo Web-selaimien ja etäpalvelinten välistä tietoliikennettä.

Sähköpostisuojaus – sen avulla voit hallita POP3- ja IMAP-protokollien kautta vastaanotettavaa sähköpostiliikennettä.

Tietojenkalastelusuojaus – suojaa sinua laillisiksi web-sivuiksi naamioituneiden pahantahtoisten web-sivujen yrityksiltä hankkia salasanoja, pankkitietoja ja muita arkaluontoisia tietoja.

Laitehallinta – voit tarkistaa, estää tai säätää laajennettuja suodattimia ja/tai lupia ja määrittää käyttäjän oikeudet laitteen käytölle ja työskentelylle. Tämä ominaisuus on saatavana tuotteen versiossa 6.1 ja uudemmissa versioissa.

Esitystila – voit suorittaa tuotteen ESET Endpoint Security for macOS taustalla ja piilottaa ponnahdusikkunat ja ajoitetut tehtävät.

Jaettu paikallinen välimuisti – parantaa tarkistusnopeutta virtuaaliympäristöissä.