Mukautettu tarkistus

Mukautettu tarkistus mahdollistaa tarkistusparametrien, kuten tarkistettavien kohteiden ja tarkistustapojen, käyttämisen. Mukautetun tarkistuksen etu on sen mahdollisuus määrittää tarkistusparametrit tarkasti. Eri kokoonpanoja voidaan tallentaa käyttäjän määrittämiksi tarkistusprofiileiksi, jotka ovat hyödyllisiä erityisesti, jos tarkistus suoritetaan toistuvasti samoilla parametreilla.

Valitse tarkistuksen kohteet valitsemalla Tietokoneen tarkistus > Mukautettu tarkistus ja valitse määrätyt Tarkistettavat kohteet puurakenteesta. Tarkistettavan kohteen voi määrittää myös tarkemmin määrittämällä polun lisättäviin kansioihin tai tiedostoihin. Jos vain järjestelmä halutaan tarkistaa ilman lisäpuhdistustoimintoja, valitse Tarkista puhdistamatta. Lisäksi voidaan valita puhdistustaso kolmesta vaihtoehdosta napsauttamalla Asetukset... > Puhdistaminen.

note

Mukautettua tarkistusta

Tietokoneen tarkistaminen mukautetussa tarkistustilassa soveltuu vain edistyneille käyttäjille, joilla on kokemusta virustorjuntaohjelmien käyttämisestä.