Beveiligde websites

ESET Endpoint Security bevat een ingebouwde lijst met vooraf gedefinieerde websites die zorgen dat een beveiligde browser wordt geopend. U kunt een website toevoegen of de lijst met websites in de productconfiguratie bewerken.

De lijst met Beveiligde websites kan worden bekeken en bewerkt in Geavanceerde instellingen (F5) > Web en e-mail > Beveiligde browser > Basis > Beveiligde websites > Bewerken.

Het venster bestaat uit:

Kolommen

Website: beveiligde website.

Beveiligde browser: het ESET-logo wordt weergegeven bij de rand van uw browser tijdens veilig zoeken op internet.

Normale browser: met deze optie gaat u door naar uw standaardwebbrowser (bijvoorbeeld voor een banktransactie).

Besturingsonderdelen

Toevoegen: hiermee kunt u een website toevoegen aan de lijst met bekende websites.

Bewerken: hiermee kunt u de geselecteerde vermeldingen bewerken.

Verwijderen: hiermee worden geselecteerde vermeldingen verwijderd.