Hoe u "Beveiligde browser kan niet worden doorgestuurd naar de aangevraagde webpagina" oplost

Volg de onderstaande instructies om deze fout op te lossen:

important

Controleer nadat u elke stap hebt voltooid of Beveiligde browser werkt

Als het browservenster nog steeds niet werkt, voltooi dan de volgende stap tot dit wel werkt.

1. Start uw computer opnieuw op.
  2. Gebruik de nieuwste versie van het Windows-besturingssysteem en uw zakelijke ESET-product voor Windows: Controleer wat de nieuwste versie voor uw zakelijke ESET-producten is

PAGE_TOOLS

1. Mogelijk is er sprake van een conflict met uw andere beveiligingssoftware of firewall. Overweeg die software te verwijderen in het venster Software. Klik op Hulpmiddelen > Beveiligde browser. Ga door naar de volgende stap terwijl het Beveiligde browser-venster is geopend.
  2. Schakel alle browserextensies van derden uit.
  3. Maak de cache van de browser leeg. Hoe maak ik de cache in Firefox leeg of hoe maak ik de cache in Google Chrome leeg in mijn browser?
  4. Zorg dat uw standaardbrowser niet is uitgeschakeld in Geavanceerde instellingen > Web en e-mail > Protocolfiltering > Uitgesloten toepassingen.
  5. Als u in de vorige stappen geen upgrade van uw ESET-product hebt uitgevoerd, maak de installatie van uw ESET–product dan ongedaan en voer een nieuwe installatie uit. Schakel Beveiligde browser uit nadat uw computer opnieuw is opgestart. Schakel Beveiligde browser opnieuw in en probeer het Beveiligde browser-venster te starten.

Beveiligde browser en betalingen is een extra beveiligingslaag bedoeld om uw financiële gegevens te beschermen tijdens online transacties.

In de meeste gevallen wordt Beveiligde browser in uw standaardbrowser gestart wanneer u een bekende website van een bank bezoekt. Als u Beveiligde browser direct wilt openen, klikt u op Hulpmiddelen in ESET Endpoint Security en klikt u vervolgens op ICON_BPP Beveiligde browser.

Meer informatie over Beveiligde browser vindt u in de volgende artikelen in de ESET-kennisbank, beschikbaar in het Engels en verschillende andere talen:

Als u het probleem nog steeds niet kunt oplossen, mailt u dan met ESET Technische ondersteuning.