Järjestelmävaatimukset

Jotta ESET Endpoint Security toimisi saumattomasti, järjestelmän on täytettävä seuraavat laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset (oletustuoteasetukset):

Tuetut suorittimet

Intel- tai AMD-suoritin, 32-bittinen (x86), jossa on SSE2-ohjejoukko, tai 64-bittinen (x64), 1 GHz tai uudempi
ARM64-pohjainen suoritin, vähintään 1 GHz

Käyttöjärjestelmät

Microsoft® Windows® 11

Microsoft® Windows® 10

note

Luettelo tuetuista Microsoft® Windows® 10- ja Microsoft® Windows® 11 -versioista on kohdassa Windows-käyttöjärjestelmän tukikäytäntö.

important

Azure Code Signing -tuki on asennettava kaikkiin Windows-käyttöjärjestelmiin heinäkuun 2023 jälkeen julkaistujen ESET-tuotteiden asentamista tai päivittämistä varten. Lisätiedot.

Microsoft® Windows® 8.1

Microsoft® Windows® 8

Microsoft® Windows® 7 SP1 ja uusimmat Windows-päivitykset (vähintään KB4474419 ja KB4490628)

important

ESET Endpoint Security versio 9.1 on viimeinen versio, joka tukee Windows 7:ää ja Windows 8.1:tä. Lisätiedot.

Windows XP ja Windows Vista eivät ole enää tuettuja käyttöjärjestelmiä.

important

Pyri pitämään käyttöjärjestelmäsi aina ajan tasalla.

note

ESET PROTECT 8.1:ssä ja uudemmissa versioissa luotu tuotteen ESET Endpoint Security asennusohjelma tukee Windows 10 Enterprise for Virtual Desktops -ohjelmaa ja Windows 10:n moni-istuntotilaa.

Muu

• Käyttöjärjestelmän ja muiden tietokoneeseen asennettujen ohjelmistojen järjestelmävaatimukset täyttyvät
  • 0,3 Gt vapaata järjestelmämuistia (katso huomautus 1)
  • 1 Gt vapaata levytilaa (katso huomautus 2)
  • Näytön vähimmäistarkkuus 1 024 x 768
  • Internet-yhteys tai lähiverkkoyhteys tuotepäivitysten lähteeseen (katso huomautus 3)
  • Kaksi samanaikaisesti yhdellä laitteella toimivaa virustentorjuntaohjelmaa aiheuttaa väistämättä ristiriitoja järjestelmäresursseissa, kuten järjestelmän toiminnan hidastumisen käyttökelvottomalle tasolle

Vaikka tuotteen voi mahdollisesti asentaa ja suorittaa järjestelmissä, jotka eivät ole näiden vaatimusten mukaisia, toimivuus kannattaa testata ensin suorituskykyvaatimusten toteutumisen tarkistamiseksi.

note

(1): Tuote saattaa käyttää enemmän muistia, jos muisti jäisi muutoin käyttämättä vakavan tartunnan saaneessa tietokoneessa tai kun suuria määriä tietoja tuodaan tuotteeseen (esim. sallittujen URL-osoitteiden luetteloita).
(2): Levytila, jota tarvitaan asennusohjelman lataamiseen, tuotteen asentamiseen ja asennuspaketin kopion sekä tuotepäivitysten varmuuskopioiden säilyttämiseen, jotta peruutustoimintoa voidaan käyttää. Tuote saattaa tarvita enemmän levytilaa eri tilanteissa (esim. kun tuotepäivitysten varmuuskopioversioita tallennetaan tai muistivedoksia tai valtavia lokitietueita säilytetään) tai tartunnan saaneessa tietokoneessa (esim. karanteenitoiminnon vuoksi). Varaa riittävästi levytilaa, jotta käyttöjärjestelmäpäivitykset ja ESET-tuotepäivitykset saadaan tehtyä.
(3): Tuotteen voi mahdollisesti päivittää siirrettävältä tietovälineeltä, mutta tätä ei suositella.