Uudelleenkäynnistys tarvitaan

Jos päätelaitekoneet saavat punaisia ”Uudelleenkäynnistys tarvitaan" -hälytyksiä, voit poistaa niiden näyttämisen käytöstä.

Voit poistaa ”Uudelleenkäynnistys tarvitaan”- tai ”Uudelleenkäynnistystä suositellaan" -hälytyksen käytöstä seuraavasti:

1. Paina F5-näppäintä ja avaa lisäasetukset ja laajenna Hälytykset ja viestiruudut -osio.
  2. Valitse Muokkaa kohdan Luettelo vuorovaikutteisista hälytyksistä vierestä. Poista Tietokone-osiossa Käynnistä tietokone uudelleen (pakollinen)- ja Käynnistä tietokone uudelleen (suositus) -asetusten valinnat.

CONFIG_ALERT_INTERACTIVE_COMPUTER_RESTART

1. Tallenna molempien avointen ikkunoiden muutokset valitsemalla OK.
  2. Hälytykset eivät enää tulee näkyviin päätelaitekoneeseen.
  3. (valinnainen) Jos haluat poistaa sovellusten tilan käytöstä ohjelman ESET Endpoint Security pääikkunassa, poista Sovellusten tilat -ikkunassa olevien Tietokone on käynnistettävä uudelleen- ja Tietokoneen uudelleenkäynnistystä suositellaan -valintaruutujen valinnat.

CONFIG_APPLICATION_STATUS_COMPUTER_RESTART