Asentaminen (.exe)

Kun käynnistät .exe-asennusohjelman, ohjattu asennustoiminto opastaa sinua asennusvaiheissa.

important

Varmista, ettei tietokoneeseen ole asennettu muita virustorjuntaohjelmia. Jos yhdelle tietokoneelle asennetaan kaksi virustorjuntaratkaisua tai enemmän, ne voivat toimia keskenään ristiriidassa. Suosittelemme poistamaan muut virustorjuntaohjelmat tietokoneesta. Luettelo yleisten virustentorjuntaohjelmien asennuksen poistotyökaluista on tietämyskanta-artikkelissamme (saatavana englanniksi sekä monilla muilla kielillä).

INSTALLATION_WELCOME

1. Lue käyttöoikeussopimus. Jos haluat määrittää mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten tunnistuksen ja ottaa ESET LiveGrid® -palautejärjestelmän käyttöön, napsauta Salli kaikki ja jatka. ESET LiveGrid® auttaa varmistamaan, että ESET saa välittömästi ja jatkuvasti tiedon uusista tunkeutumisista. Järjestelmän kautta voit lähettää uusia uhkia ESETin viruslaboratorioon, jossa ne analysoidaan, käsitellään ja lisätään tunnistusohjelmaan. Vahvista käyttöoikeussopimuksen hyväksyminen napsauttamalla Jatka. Voit asentaa tuotteen ESET Endpoint Security tiettyyn kansioon valitsemalla Vaihda asennuskansio.

INSTALLATION_EULA

1. Kun asennus on valmis, sinua pyydetään aktivoimaan ESET Endpoint Security.