ESET Business Account: Kirjautuminen

Turvavalvojatili on on tili, joka luodaan ESET Business Account-käyttöoikeusportaalissa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla, ja jolla voi nähdä kaikkien paikkojen valtuutukset. Turvavalvojan tilin avulla voit hallita useita käyttöoikeuksia. Jos sinulla ei ole turvavalvojan tiliä, napsauta Luo tili, niin sinut ohjataan ESET Business Account-käyttöoikeusportaaliin, jossa voit rekisteröityä käyttöoikeustunnuksillasi.

Jos olet unohtanut salasanasi, napsauta Salasana unohtunut?, niin sinut ohjataan ESET Business Account-käyttöoikeusportaaliin. Anna sähköpostiosoitteesi ja vahvista napsauttamalla Kirjaudu sisään. Tämän jälkeen saat viestin, jossa on ohjeet salasanasi uudelleen asettamiseksi.