Estettyjen ja sallittujen osoitteiden luettelot ja poikkeusluettelo

ESET Endpoint Security suojaa ei-toivotulta sähköpostilta sallimalla käyttämän luokitella sähköpostiosoitteita erityisiin luetteloihin. Sallittujen lähettäjien luettelo sisältää sähköpostiosoitteet turvallisina pidetyiltä lähettäjiltä. Sallittujen osoitteiden luettelossa olevilta käyttäjiltä tulevat viestit näkyvät aina saapuvan postin kansiossa. Estettyjen osoitteiden luettelo sisältää sähköpostiosoitteita, joista lähetetyt kaikki viestit luokitellaan roskapostiksi. Poikkeusluettelo sisältää sähköpostiosoitteita, jotka tarkistetaan aina roskapostin varalta, mutta se saattaa myös sisältää osoitteita ei-pyydetyistä sähköpostiviesteistä, joita ei ole merkitty roskapostiksi.

Kaikkia luetteloita voidaan muokata tuotteen ESET Endpoint Security pääohjelmaikkunasta valitsemalla Lisäasetukset > Internet ja sähköposti > Sähköpostisovelluksen suojaus > Roskapostisuojauksen osoitekirjat ja käyttämällä Lisää-, Muokkaa- ja Poista-painikkeita kunkin luettelon valintaikkunassa tai napsauttamalla Roskapostisuojaus-kohdan vieressä olevaa hammasrataskuvaketta GEAR ja valitsemalla Asetukset > Internet ja sähköposti.

PANEL_SMON_EDIT_WLBL

ESET Endpoint Security lisää oletusarvoisesti kaikki tuettujen sähköpostiohjelmien osoitekirjoissa olevat osoitteet sallittujen osoitteiden luetteloon. Estettyjen osoitteiden luettelo on oletusarvoisesti tyhjä. Poikkeusluettelossa on oletusarvoisesti vain käyttäjän omat sähköpostiosoitteet.