Ohje ja tuki

Tuotteessa ESET Endpoint Security on vianmääritystyökaluja ja tukitietoja, jotka auttavat ongelmien ratkaisussa.

ICON_HELP_PRODUCT Asennettu tuote

ICON_HELP_HELP Ohjesivut – Napsauta tätä linkkiä, jos haluat avata ESET Endpoint Security -ohjesivut.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Tekninen tuki

• Pyydä tukea – Jos et löydä vastausta ongelmaasi, voit tällä ESETin verkkosivustolla olevalla lomakkeella ottaa nopeasti yhteyttä teknisen tuen osastoon. Järjestelmän kokoonpanotietojen lähettämiseen käytettävä ikkuna tulee näkyviin ennen verkkolomakkeen täyttämistä, jos olet määrittänyt näin asetuksissasi.
  • Teknisen tuen tiedot – Voit pyydettäessä kopioida ja lähettää ESETin tekniselle tuelle tietoja (esimerkiksi tuotenimen, tuoteversion, käyttöjärjestelmän ja suoritintyypin).
  • ESET Log Collector – Sisältää linkin ESET-tietopankin artikkeliin, josta voit ladata ESET Log Collector -apuohjelman. Se on sovellus, joka kerää automaattisesti tietoja ja lokeja tietokoneelta ja nopeuttaa näin ongelmanratkaisua. Jos haluat lisätietoja, tutustu ESET Log Collector-ohjelman online-oppaaseen.
  • Luo kehittyneet lokit kaikista käytettävissä olevista toiminnoista ottamalla lisäkirjaus käyttöön. Ne auttavat sovelluskehittäjiä diagnosoimaan ja ratkaisemaan ongelmia. Kirjauksen vähimmäissisältö asetetaan Diagnostiikka-tasolle. Kehittynyt kirjaaminen poistetaan automaattisesti käytöstä kahden tunnin kuluttua ellet lopeta sitä aiemmin napsauttamalla Pysäytä lisäkirjaus. Kun kaikki lokit on luotu, näkyviin tulee ilmoitusikkuna, josta pääset suoraan luodut lokit sisältävään diagnostiikkakansioon.

ICON_HELP_KB TietopankkiESET-tietopankki sisältää vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja suositeltuja ratkaisuja erilaisiin ongelmiin. Koska ESETin tekninen tuki päivittää sitä usein, tietämyskanta on tehokas työkalu erilaisten ongelmien ratkaisemiseen.