Ilmaisinalueen kuvake

Osa tärkeimmistä asetuksista ja ominaisuuksista on käytettävissä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueen kuvaketta TRAY_ICON.

note

Jos haluat käyttää ilmaisinalueen kuvakevalikkoa, varmista, että Käyttöliittymän osat -määritykseksi on asetettu Täysi.

MENU

Keskeytä suojaus – Näyttää vahvistusikkunan, jossa poistetaan tiedostoja, Internetiä ja sähköpostia valvova, hyökkäyksiltä suojaava tunnistusohjelma käytöstä.

Avattava Aikaväli-valikko ilmaisee ajan, jonka suojaus on poissa käytöstä.

MENU_DISABLE

Keskeytä palomuuri (salli kaikki liikenne) – Ottaa palomuurin pois käytöstä. Katso lisätietoja osiosta Verkko.

Estä kaikki verkkoliikenne – Palomuuri estää kaiken lähtevän/saapuvan tietoliikenteen ja Internet-liikenteen. Voit ottaa sen uudelleen käyttöön valitsemalla Lopeta kaiken verkkoliikenteen torjuminen -vaihtoehdon.

Lisäasetukset – Valitsemalla tämän voit avata Lisäasetukset-puun. Voit avata Lisäasetukset myös painamalla F5-näppäintä tai menemällä osioon Asetukset > Lisäasetukset.

LokitiedostotLokitiedostot sisältävät tietoja kaikista tärkeistä ohjelmatapahtumista ja yleistietoja havaituista uhkista.

Avaa ESET Endpoint Security – Avaa ESET Endpoint Security -ohjelman pääikkunan ilmaisinalueen kuvakkeesta.

Palauta ikkuna-asettelu – Palauttaa ESET Endpoint Security -ikkunan oletuskokoon ja -sijaintiin näytöllä.

Tarkistetaan päivityksiä – Varmistaa suojaustasosi haitallista koodia vastaan aloittamalla ohjelmamoduulien päivityksen.

Tietoja – Tiedoissa on lueteltu tuotteen ESET Endpoint Security ja asennettujen ohjelmamoduulien versiotiedot sekä käyttöoikeutesi umpeutumispäivä. Tietoja käyttöjärjestelmästäsi ja järjestelmäresursseista on sivun alaosassa.