Palomuurisääntö – Paikallinen

Määrittele paikallisen sovelluksen nimi ja paikallinen portti tai portit, johon sääntöä sovelletaan.

Portti – Paikallisen portin numero(t). Jos numeroja ei anneta, sääntöä sovelletaan kaikkiin portteihin. Lisää yksittäinen tietoliikenneportti tai tietoliikenneporttialue.

IP – Mahdollistaa sen etäosoitteen/-osoitteiden, osoitealueen tai aliverkon lisäämisen, johon sääntöä sovelletaan. Jos arvoa ei anneta, sääntöä sovelletaan kaikkeen tietoliikenteeseen.

Vyöhykkeet – Lisättyjen vyöhykkeiden luettelo.

Lisää – Lisää luotu vyöhyke alasvetovalikosta. Voit luoda vyöhykkeen Vyöhykkeen asetukset -välilehdessä.

Poista – Poistaa vyöhykkeitä luettelosta.

Sovellus – Sen sovelluksen nimi, jota sääntö koskee. Lisää sen sovelluksen sijainti, johon sääntöä sovelletaan.

Palvelu – Alasvetovalikko näyttää järjestelmäpalvelut.

example

Sinun kannattanee luoda sääntö peilillesi, josta saa päivitykset portin 2221 kautta käyttämällä EHttpSrv service tietoliikenteelle alasvetovalikosta.

DIALOG_EPFW_RULE_CREATE_LOCAL