Epäilyttävä uhka estetty

Näin voi käydä, kun jokin tietokoneellasi oleva sovellus yrittää siirtää haitallista liikennettä toiseen verkossa olevaan tietokoneeseen, hyödyntää tietoturva-aukkoa tai jos joku yrittää tarkistaa portteja verkossasi.

Uhka – Uhan nimi.

Lähde – Verkko-osoitteen lähde.

Kohde – Kohteena oleva verkko-osoite.

Lopeta torjunta – Luo epäillylle uhalle IDS-säännön, jonka asetukset sallivat tietoliikenteen.

Jatka torjuntaa – Torjuu havaitun uhan. Voit luoda IDS-säännön, jonka asetukset estävät uhan tietoliikenteen, valitsemalla Älä ilmoita uudestaan.

note

Tässä ilmoitusikkunassa näkyvät tiedot voivat vaihdella riippuen havaitun uhan tyypistä.

Lisätietoja uhista saat napsauttamallaEtähyökkäystyypit tai Tunnistustyypit.