Haittaohjelmatarkistukset

Haittaohjelmatarkistukset-osaa voi käyttää Lisäasetukset-valikosta käsin. Paina F5-painiketta, valitse Tunnistusohjelma > Haittaohjelmatarkistukset ja valitse tarkistusparametrien asetuksia. Tässä osassa on seuraavat vaihtoehdot:

• Valittu profiili – Tarvepohjaisen tarkistustoiminnon käyttämä parametrijoukko.
    Voit luoda uuden profiilin valitsemalla Muokkaa, joka on profiililuettelon vieressä. Lisätietoja on Tarkistusprofiilit-kohdassa.
  • Tarvepohjainen suojaus ja koneoppimissuojaus – lisätietoja on kohdassa Tunnistusohjelma (7.2 ja uudemmat).
  • Tarkista kohteet – Jos haluat vain tarkistaa tietyn kohteen, voit valita Muokkaa, joka on kohdan Tarkista kohteet vieressä ja valita alasvetovalikosta vaihtoehdon. Voit myös valita tietyt kohteet kansiorakenteesta (puurakenne). Lisätietoja on Tarkista kohteet -kohdassa.
  • ThreatSense-parametrit – Tässä osassa on lisäasetuksia, kuten hallittavat tiedostotunnisteet ja käytettävät tunnistusmenetelmät. Avaa tarkistuksen lisäasetukset sisältävä välilehti napsauttamalla.