Suojatun selaimen lisäasetukset

Nämä asetukset ovat käytettävissä kohdassa Lisäasetukset (F5) > Internet ja sähköposti > Suojattu selain.

icon_section Perus

Ota suojattu selain käyttöön – Kun tämä on otettu käyttöön, suojattujen Internet-sivujen luettelo aktivoituu, ja voit avata Suojatut Internet-sivut -ikkunan.

Verkkosivustojen uudelleenohjaus

Ota suojattujen sivustojen uudelleenohjaus käyttöön – Jos toiminto on käytössä, suojattujen sivustojen luettelossa ja sisäisessä nettipankkiluettelossa olevat sivustot ohjataan uudelleen suojattuun selaimeen.

Suojatut Internet-sivut – Luettelo Internet-sivuista, joiden avaamiseen käytettävän selaimen (normaali tai suojattu) voit valita. Selainkehyksessä näytettävä ESET-logo ilmaisee, että suojattu selaus on aktiivinen.

Suojatut verkkopankki- ja maksusivut – Tämä asetus on oletusarvoisesti pois käytöstä. Suojatut Internet-sivut -luettelon lisäksi ESETin sisäisessä luettelossa olevat sivustot ohjataan uudelleen ESETin suojaamaan selaimeen. ESETin määrittämät sivustot päivitetään säännöllisesti.

Suojattu selain

Parannettu muistin suojaus – Jos toiminto on käytössä, suojatun selaimen muisti suojataan muiden prosessien tarkastuksilta.

Näppäimistön suojaus – Jos toiminto on käytössä, näppäimistöllä suojattuun selaimeen kirjoitetut tiedot piilotetaan muilta sovelluksilta. Tämä parantaa näppäinpainallukset tallentavilta sovelluksilta suojautumista.

Selaimen vihreä kehys — Jos asetus on poistettu käytöstä, selaimesi ikkunan ympärillä oleva vihreä kehys ja siihen liittyvä selaimen sisäinen ilmoitus näytetään hetkellisesti selaimen käynnistyksen aikana. Vihreä kehys ilmaisee, että selaimesi on täysin suojattu. Lisätietoja on ESET-ohjeissa.

Määritä suojatun selaimen vuorovaikutteiset hälytykset – Avaa Vuorovaikutteiset hälytykset ‑-ikkunan.

note

Joissakin tilanteissa erityinen vuorovaikutteinen hälytys näytetään vain, kun suojatun selaimen käynnistyksessä ilmenee virhe. Lisätietoja on luvussa Vuorovaikutteiset hälytykset.