Vahvistusviestit

Voit säätää vahvistusviestien asetuksia valitsemalla ESET Endpoint Security -tuotteen Lisäasetukset-puusta Käyttöliittymä > Hälytykset ja viestiruudut > Vahvistusviestit ja valitsemalla sitten Muokkaa.

CONFIG_CONFIRMATION_MESSAGES

Valintaikkunassa näytetään vahvistusviestit, jotka ESET Endpoint Security näyttää ennen minkään toimenpiteen suorittamista. Salli tai estä toimenpide valitsemalla valintaruutu kunkin vahvistusviestin vieressä tai poistamalla valinta.

Lisätietoja vahvistusviesteihin liittyvästä erityisestä ominaisuudesta: