Tunnistusohjelman lisäasetukset

Piilovirusten torjuntatekniikka (Anti-Stealth) on kehittynyt järjestelmä, jonka avulla voidaan havaita vaarallisia ohjelmia, kuten rootkits -ohjelmia, jotka pystyvät piiloutumaan käyttöjärjestelmältä. Se tarkoittaa, ettei niitä voida havaita tavallisilla testausmenetelmillä.

Salli kehittynyt tarkistus AMSI:n avulla – Microsoft Antimalware Scan Interface -työkalun avulla sovelluskehittäjät voivat käyttää uusia haittaohjelmapuolustuksia (vain Windows 10, 11).