Päivitysasetukset

Moduulien päivitys on keskeistä haitalliselta koodilta suojautumisen kannalta. Kiinnitä erityistä huomiota päivityksen määrityksiin ja toimintaan. Tarkista, onko uudempaa moduulipäivitystä saatavilla, valitsemalla päävalikossa Päivitä > Tarkista päivitykset.

Jos Käyttöoikeusavaintasi ei ole vielä annettu, et saa uusia päivityksiä ja sinua kehotetaan aktivoimaan tuotteesi.

PAGE_UPDATE

Lisäasetukset-ikkuna (napsauta Asetukset > Lisäasetukset päävalikosta tai paina F5-näppäintä) sisältää päivityksen lisäasetuksia. Jos haluat määrittää päivityksen lisäasetuksia, kuten päivitystilaa, välityspalvelimen käyttöä, lähiverkkoyhteyksiä ja tunnistusohjelman kopioiden luontia koskevia asetuksia, valitse Lisäasetukset-puusta Päivitä.

• Jos päivityksessä ilmenee ongelmia, valitse Tyhjennä, niin väliaikainen päivitysvälimuisti tyhjennetään.

CONFIG_UPDATE_ROLLBACK

• Valitse automaattisesti -asetus on oletusarvoisesti valittu Profiilit > Päivitykset > Moduulien päivitykset -kohdassa. Kun käytät ESET-päivityspalvelinta päivitysten vastaanottamiseen, suosittelemme, että se jätetään ennalleen.
  • Jos et halua, että onnistuneesta päivityksestä ilmoitetaan näytön oikeassa alareunassa, laajenna Profiilit > Päivitykset, valitse Muokkaa-asetus Valitse vastaanotetut päivitysilmoitukset -kohdan vierestä ja säädä sitten valintaruuduilla Tunnistusohjelman päivitys onnistui -ilmoituksen asetuksia.

CONFIG_UPDATE_PROFILES

Optimaalisen toiminnan kannalta on tärkeätä, että ohjelma päivitetään automaattisesti. Tämä on mahdollista vain, jos oikea Käyttöoikeusavain syötetään kohdassa Apua ja tukea> Aktivoi tuote.

Jos et syöttänyt käyttöoikeusavaintasi asennuksen jälkeen, voit tehdä sen koska vain. Lisätietoja aktivoinnista saat kohdastaKuinka aktivoida ESET Endpoint Security ja antamalla ESET-turvallisuustuotteesi kanssa saamasi tunnukset käyttöoikeustietoikkunaan.