Opgradering til en nyere version

Nye versioner af ESET Endpoint Security udsendes for at implementere forbedringer eller rette problemer, der ikke kan afhjælpes ved automatiske opdateringer af programmodulerne.

Opgradering til en nyere version kan udføres på flere måder:

1. Automatisk ved hjælp af ESET PROTECT eller ESET PROTECT Cloud. ESET Endpoint Security version 9 kan ikke administreres af ESET Remote Administrator.
  2. Automatisk ved hjælp af GPO eller SCCM.
  3. Automatisk ved hjælp af en programopdatering.
    Da programopdateringen distribueres til alle brugere og kan få indflydelse på visse systemkonfigurationer, udsendes de efter en lang testperiode for sikre, at de fungerer med alle mulige systemkonfigurationer. Hvis du skal opgradere til en nyere version umiddelbart efter frigivelsen, skal du bruge en af nedenstående metoder.
    Kontrollér, at du har aktiveret Opdateringstilstand i Avanceret opsætning (F5) > Opdater > Profiler > Produktopdateringer.
  4. Manuelt ved at overføre og installere en nyere version over den tidligere.

Anbefalede opgraderingsscenarier

Jeg administrerer eller ønsker at administrere mine ESET-produkter fra en fjernplacering

Hvis du administrerer mere end 10 ESET Endpoint-produkter, skal du overveje at håndtere opgraderinger ved hjælp af ESET PROTECT, ESET PROTECT Cloud.

Se følgende dokumentation:

Manuel opgradering på en klientarbejdsstation

Installer ikke version 9 oven på en version 4.x og heller ikke, hvis du har en ældre/ikke-funktionel ESET Endpoint Security version 5.x eller 6.x.

Hvis du vil administrere opgraderinger på de enkelte klientarbejdsstationer manuelt:

1. Kontrollér, om dit operativsystem understøttes Windows Vista og Windows XP understøttes f.eks. ikke til version.
  1. Hent og installer en nyere version oven over den forrige.

note

Hvis du vil øge chancerne for en vellykket opgradering til den nyeste version 9.x, skal du opgradere fra en af følgende versioner af ESET Endpoint Security:

• 5.0.2272.x
  • 6.5.2132.x
  • 7.3.2044.x

Ellers skal du først fjerne din version af ESET Endpoint Security. Du kan finde flere oplysninger om opgradering af ESET Endpoint Security på en klientarbejdsstation i følgende artikel i ESETs vidensbase.