Kendte netværk

Når du bruger en computer, der ofte opretter forbindelse til offentlige netværk eller netværk uden for dit normale arbejdsnetværk, anbefaler vi, at du kontrollerer netværksintegriteten for nye netværk, du opretter forbindelse til. Når netværk er defineret, kan ESET Endpoint Security genkende hjemme- eller kontornetværk, der er tillid til, ved hjælp af forskellige netværksparametre, der er konfigureret i Netværksidentifikation. Computere går tit på netværk med IP-adresser, der ligner IP-adressen på et netværk, der er tillid til. I disse tilfælde opfatter ESET Endpoint Security måske et ukendt netværk som et hjemme- eller kontornetværk, der er tillid til. Vi anbefaler, at du bruger Netværksidentifikation for at undgå disse situationer.

Når en netværksadapter opretter forbindelse til et netværk, eller når netværksindstillingerne omkonfigureres, søger ESET Endpoint Security i det kendte netværk efter en post, der svarer til det nye netværk. Hvis Netværksidentifikation og Netværksgodkendelse (valgfrit) stemmer overens, markeres netværket som forbundet på denne brugerflade. Når der ikke blev fundet et kendt netværk, opretter konfigurationen af netværksidentifikation en ny netværksforbindelse for at identificere netværket, næste gang du opretter forbindelse til det. Den nye netværksforbindelse bruger som standard beskyttelsestypen Offentligt netværk. I dialogboksen Ny netværksforbindelse registreret bliver du bedt om at vælge mellem beskyttelsestyperne Ikke-godkendt netværk, Godkendt netværk og Brug Windows-indstilling. Hvis en netværksadapter har forbindelse til et kendt netværk, og det pågældende netværk er markeret som Godkendt netværk, føjes lokale undernet for adapteren til den zone, der er tillid til.

Beskyttelsestype for nye netværk – Vælg, hvilken af følgende indstillinger: Brug Windows-indstilling, Spørg bruger eller Markér som offentlig der som standard skal bruges til nye netværk.

note

Når du vælger Brug Windows-indstilling, vises der ikke en dialogboks, og det netværk, du har forbindelse til, markeres automatisk i henhold til dine Windows-indstillinger. Det medfører, at visse funktioner (f.eks. fildeling og fjernskrivebord) vil være tilgængelige fra nye netværk.

Kendte netværk kan konfigureres manuelt i vinduet Editor til kendte netværk.