Interaktive advarsler

important

Søger du efter oplysninger om almindelige advarsler og meddelelser?

• Opdateringsoplysninger er ikke konsistente.

I sektionen Interaktive advarsler under Meddelelser kan du konfigurere, hvordan registreringer skal håndteres af ESET Endpoint Security i de tilfælde, hvor brugeren skal træffe en beslutning (f.eks. potentielle phishingwebsteder).

CONFIG_ALERT

Interaktive advarsler

Der vises interaktive advarselsvinduer, hvis der bliver fundet registreringer, eller hvis der kræves indgriben fra brugeren.

Vis interaktive advarsler

• For ikke-administrerede brugere anbefaler vi, at denne indstilling forbliver som standard (aktiveret).
  • For administrerede brugere skal denne indstilling forblive aktiveret, og der skal vælges en foruddefineret handling for brugere under Liste over interaktive advarsler.

Hvis du deaktiverer Vis interaktive advarsler, skjules alle advarselsvinduer og dialogbokse i browseren. Der vælges automatisk en foruddefineret standardhandling (f.eks. blokeres "muligt phishingwebsted").

Meddelelsesfelter

Vælg indstillingen Luk automatisk meddelelsesfelter for at lukke pop op-vinduerne automatisk efter et bestemt tidsrum. Hvis de ikke lukkes manuelt, lukkes advarselsvinduerne automatisk, efter det angivne tidsrum er gået.

Bekræftelsesmeddelelser – Viser dig en liste over bekræftelsesmeddelelser, som du kan vælge at få vist eller ej.