Opsætning af zoner

Det er nødvendigt at konfigurere zoner, der er tillid til, for at beskytte din computer i et netværksmiljø. Du kan give andre brugere adgang til din computer ved at konfigurere en zone, der er tillid til, og tillade deling. Klik på Avanceret opsætning (F5) > Netværksbeskyttelse > Firewall > Avanceret > Zoner for at få adgang til indstillinger for zoner, der er tillid til.

Registrering af en zone, der er tillid til, sker efter installation af ESET Endpoint Security, og hver gang din computer opretter forbindelse til et nyt netværk. Det er derfor som regel ikke nødvendigt at definere den zone, der er tillid til. Som standard vises der en dialogboks, når du har registreret en ny zone, hvor du kan indstille beskyttelsesniveauet for denne zone.

DIALOG_EPFW_TRUSTED_ZONE

important

En forkert konfigureret zone, der er tillid til, kan frembringe en sikkerhedsrisiko for din computer.

note

Som standard tildeles arbejdsstationer fra en zone, der er tillid til, adgang til delte filer og printere, har indgående RPC-kommunikation aktiveret og deling af fjernskrivebord tilgængeligt.

Du kan finde flere oplysninger om denne funktion ved at læse følgende artikel i ESET-vidensbasen: