Lösa problemet Säker webbläsare gick inte att dirigera om till begärd webbsida

Lös det här problemet genom att följa anvisningarna nedan:

important

När du har slutfört varje steg kontrollerar du om Säker webbläsare fungerar

Om webbläsarfönstret fortfarande inte ufngerar, slutför nästa steg till det fungerar igen.

1.Öppna ESET-produktens huvudfönster.

2.Klicka på Verktyg > Säker webbläsare. Med fönstret Säker webbläsare öppet fortsätter du till nästa steg.

PAGE_TOOLS

3.Rensa webbläsarens cache. Hur rensar jag Firefox cache eller Google Chromes cache i webbläsaren?

4.Kontrollera att du använder den senaste versionen av ditt Windows-operativsystem och din ESET Windows-företagsprodukt: Sök efter den senaste versionen av dina ESET-företagsprodukter.

5.Inaktivera Säker webbläsare och starta om datorn. Återaktivera Säker webbläsare och försök att starta Säker webbläsare-fönstret.

6.Säkerställ att standardwebbläsare inte är undantagen i Avancerade inställningar > Webb och e-post > Protokollfiltrering > Undantagna program.

7.Det kan finnas en konflikt med en säkerhetsprogramvara eller brandvägg från tredje part. Överväg att granska och avinstallera det här programmet från tredje part i fönstret Lägga till/ta bort program.

8.Om du inte uppgraderade ESET-produkten i föregående steg avinstallerar och installerar du ESET-produkten igen. Inaktivera och återaktivera Säker webbläsare när datorn har startat om.

Säker webbläsare är ett ytterligare skyddslager utformat för att skydda dina finansiella data under onlinetransaktioner.

I de flesta fall startas Säker webbläsare i standardwebbläsaren när du besöker en känd bankwebbplats. För åtkomst till den skyddade webbläsaren klickar du på Verktyg i ESET Endpoint Security och sedan på ICON_BPP Säker webbläsare.

Mer information om Säker webbläsare finns i följande artiklar i ESET:s kunskapsbas (som finns på engelska och flera andra språk):

Hur använder jag ESET Säker webbläsare?

Aktivera eller inaktivera ESET:s bank- & betalskydd för en viss webbplats

Pausa eller inaktivera Bank- och betalningsskydd i ESET:s Windows-hemprodukter

ESET Bank- och betalningsskydd, vanliga fel

ESET:s ordlista | Bank- och betalningsskydd

Skicka e-post till ESET tekniska support om problemet fortfarande kvarstår.