Systeemvereisten

Uw systeem moet voldoen aan de volgende hardware- en softwarevereisten (standaardproductinstellingen) voor een naadloze uitvoering van ESET Endpoint Security:

Ondersteunde processors

Intel or AMD-processor, 32-bits (x86) met SSE2-instructieset of 64-bits (x64), 1 GHz of hoger

Besturingssystemen

Microsoft® Windows® 10

Microsoft® Windows® 8.1

Microsoft® Windows® 8

Microsoft® Windows® 7 SP1 met de nieuwste Windows-updates (minimaal KB4474419 en KB4490628)

Windows XP en Windows Vista worden niet meer ondersteund.


important

Probeer uw besturingssysteem altijd up-to-date te houden.

Overige

Er wordt voldaan aan de systeemvereisten van het besturingssysteem en andere software die op de computer is geïnstalleerd

0,3 GB vrij systeemgeheugen (zie Opmerking 1)

1 GB vrije schijfruimte (zie Opmerking 2)

Minimale weergaveresolutie 1024 x 768

Internetverbinding of een LAN-verbinding naar een bron (zie Opmerking 3) met productupdates

Twee antivirusprogramma's die gelijktijdig op één apparaat worden uitgevoerd, veroorzaken onvermijdelijk conflicten in systeembronnen, zoals het vertragen van het systeem, waardoor dit onbruikbaar wordt.

Hoewel het misschien mogelijk is het product op systemen te installeren en uit te voeren die niet aan deze vereisten voldoen, raden wij aan eerst bruikbaarheidstesten uit te voeren op basis van prestatievereisten.


note

(1): het product gebruikt mogelijk meer geheugen als het geheugen anders ongebruikt is op een zwaar geïnfecteerde computer of wanneer er grote lijsten met gegevens worden geïmporteerd in het product (bijvoorbeeld witte lijsten met URL's).
(2): de schijfruimte die nodig is om het installatieprogramma te downloaden, het product te installeren en een kopie van het installatiepakket in de map met programmagegevens op te slaan, evenals back-ups van productupdates om de terugdraaifunctie te ondersteunen. Het kan zijn dat het product meer schijfruimte gebruikt bij andere instellingen (bijvoorbeeld wanneer er meer back-upversies van productupdates, geheugendumps of grote hoeveelheden logboekrecords worden opgeslagen) of op een geïnfecteerde computer (bijvoorbeeld vanwege de quarantainefunctie). Wij raden aan voldoende ruimte vrij te houden om de updates van het besturingssysteem en ESET-productupdates te ondersteunen.
(3): hoewel niet aanbevolen, kan dit product handmatig worden bijgewerkt vanaf een verwisselbaar medium.