Installatiemethoden

Er zijn verschillende installatiemethoden voor ESET Endpoint Security versie 8.x voor clientwerkstations, tenzij u ESET Endpoint Security op afstand implementeert via ESET PROTECT, ESET Security Management Center of ESET PROTECT Cloud.

Installeer of upgrade ESET Endpoint Security naar versie 6.6.x

Methoden

Doel

Downloadkoppeling

Installatie met ESET AV Remover

Met ESET AV Remover kunt u vrijwel alle eerder op uw systeem geïnstalleerde antivirussoftware verwijderen voordat u met installatie begint.

64-bits downloaden
32-bits downloaden

Installatie (.exe)

Installatieproces zonder ESET AV Remover.

N/A

Installatie (.msi)

In bedrijfsomgevingen is het .msi-installatieprogramma het installatiepakket dat de voorkeur geniet. Dit komt hoofdzakelijk door offline en externe implementaties waarbij diverse hulpprogramma's worden gebruikt, zoals ESET Security Management Center.

64-bits downloaden
32-bits downloaden

Installatie vanaf de opdrachtregel

ESET Endpoint Security kan lokaal worden geïnstalleerd vanaf de opdrachtregel of op afstand met een clienttaak vanuit ESET PROTECT of ESET Security Management Center.

N/A

Implementatie met groepsbeleidobjecten of SCCM

Gebruik beheerhulpmiddelen zoals groepsbeleidobjecten of SCCM om ESET Management Agent en ESET Endpoint Security op clientwerkstations te implementeren.

N/A

Implementeren met behulp van RMM-hulpmiddelen

Met ESET DEM-plug-ins voor het hulpmiddel Remote Management and Monitoring (RMM) kunt u ESET Endpoint Security implementeren naar de clientwerkstations.

N/A

ESET Endpoint Security is beschikbaar in meer dan 30 talen.