Meldingen

Als u wilt wijzigen hoe u wordt geïnformeerd over gebeurtenissen in ESET Endpoint Security, navigeert u naar Geavanceerde instellingen (F5) > Hulpmiddelen > Meldingen. In dit configuratievenster kunt u de volgende typen meldingen instellen:

Toepassingsmeldingen: deze worden rechtstreeks in het hoofdprogrammavenster weergegeven.

Bureaubladmeldingen: deze worden weergegeven in de vorm van een pop-upvenstertje naast de systeemtaakbalk.

E-mailmeldingen: e-mailmeldingen worden verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

Meldingen aanpassen: u kunt een aangepast bericht toevoegen aan bijvoorbeeld een bureaubladmelding.

In het gedeelte Basis kunt u de volgende opties aanpassen met de desbetreffende schakelaars:

Schakelaar

Standaard

Beschrijving

Meldingen weergeven op bureaublad

SWITCH_ENABLED

Uitschakelen om pop-upmeldingen naast de systeemtaakbalk te verbergen. U wordt aangeraden deze optie ingeschakeld te laten, zodat u wordt geïnformeerd over nieuwe gebeurtenissen.

Geen meldingen weergeven wanneer...

SWITCH_ENABLED

Laat Geen meldingen weergeven wanneer toepassingen in de modus Volledig scherm worden uitgevoerd ingeschakeld om alle niet-interactieve meldingen te onderdrukken.

Meldingen over beveiligingsrapporten weergeven

SWITCH_DISABLED

Schakel in om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe versie van het Beveiligingsrapport wordt gegenereerd (alleen beschikbaar indien niet beheerd door ESET Security Management Center).

Melding over succesvolle update weergeven

SWITCH_DISABLED

Inschakelen om een melding te ontvangen wanneer onderdelen en detectie-enginemodules van het product worden bijgewerkt.

Gebeurtenismelding per e-mail verzenden

SWITCH_DISABLED

Inschakelen om e-mailmeldingen te activeren.

U kunt specifieke toepassingsmeldingen in- of uitschakelen door te klikken op Bewerken naast Toepassingsmeldingen.

CONFIG_NOTIFICATIONS