Hoe voer ik een upgrade uit naar Windows 10 met ESET Endpoint Security

warning

We raden aan dat u een upgrade uitvoert naar de nieuwste versie van uw ESET-product en daarna de nieuwste module-updates downloadt voordat u de upgrade naar Windows 10 uitvoert. Op deze manier bent u maximaal beveiligd en blijven uw programma-instellingen en licentie-informatie tijdens de upgrade naar Windows 10 behouden.

Versie 7.x:

Klik op de juiste koppeling hieronder om de nieuwste versie te downloaden en installeren om u voor te bereiden op de upgrade naar Windows 10:

ESET Endpoint Security 7 32-bits downloaden ESET Endpoint Antivirus 7 32-bits downloaden

ESET Endpoint Security 7 64-bits downloaden ESET Endpoint Antivirus 7 64-bits downloaden

Versie 5.x:

important

Versie 5 van ESET Endpoint-producten verkeert momenteel in de fase Einde van zijn levensduur. Dit houdt in dat builds niet meer beschikbaar zijn als openbare download. Het wordt ten zeerste aangeraden een upgrade uit te voeren naar de nieuwste versie van ESET Endpoint-producten.

Versies in andere talen:

Als u een versie van uw ESET Endpoint-product in een andere taal zoekt, ga dan naar onze downloadpagina.

note

Meer informatie over de compatibiliteit van zakelijke ESET-producten met Windows 10.