Sammenslåing av retningslinjer

En policy som brukes på en klient, er vanligvis et resultat av at flere retningslinjer har blitt slått sammen i en endelig retningslinje. Retningslinjene slås sammen en etter en. Ved sammenslåing av retningslinjer er den generelle regelen at den senere retningslinjen alltid erstatter innstillingene som er satt av den tidligere. For å endre denne adferden kan du bruke retningslinjeflagg (Tilgjengelig for hver innstilling).

Når du oppretter retningslinjer, vil du legge merke til at noen innstillinger har en ekstra regel (erstatt / legg til / prepend) som du kan konfigurere.

Erstatt - hele listen er erstattet, legger til nye verdier og fjerner alle tidligere.

Tilføy - elementer legges til bunnen av listen som for øyeblikket er brukt (må være en annen retningslinje, den lokale listen overskrives alltid).

Foranstill - elementer legges til toppen av listen (den lokale listen overskrives).

ESET Endpoint Security støtter sammenslåing av lokale innstillinger med de fjernstyrte retningslinjene på en ny måte. Hvis innstillingen er en liste (for eksempel en liste over blokkerte nettsteder) og de fjernstyrte retningslinjene står i konflikt med en eksisterende lokalinnstilling, overskrives de fjernstyrte retningslinjene. Du kan velge hvordan du kombinerer lokale og eksterne lister ved å velge de forskjellige fusjonsreglene for:

flow_default Sammenslåing av innstillinger for fjernstyrte retningslinjer.

icon_computer Slå sammen av eksterne og lokale retningslinjer - lokale innstillinger med den resulterende fjernstyrte retningslinjen.

Hvis du vil vite mer om sammenslåing av retningslinjer, følg ESET PROTECTBrukerveiledningen på nettet og se eksempel.