Avansert installasjon (.msi)

Med avansert installasjon kan du tilpasse en rekke installasjonsparametere som ikke er tilgjengelige når du utfører en typisk installasjon.

5.Når du velger preferanser for gjenkjenning av potensielt uønskede programmer og klikker Avanserte innstillinger, blir du bedt om å velge en plassering for installasjonspakken for produktet ESET Endpoint Security. Som standard blir programmet installert i følgende katalog:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

Du kan angi en plassering for programmoduler og data. Som standard blir de installert i følgende kataloger, henholdsvis:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Klikk på Bla gjennom for å endre disse plasseringene (ikke anbefalt).

INSTALLATION_MSI_FOLDER

6.Velg hvilke produktkomponenter som skal installeres. Produktkomponenter i Datamaskin-delen inkluderer Filsystembeskyttelse i sanntid, Datamaskinskanning, Dokumentbeskyttelse og Enhetskontroll. Vær oppmerksom på at de første to komponentene er nødvendige for at sikkerhetsløsningen din skal fungere. Nettverk-delen gir deg muligheten til å installere ESET brannmur, som overvåker all innkommende og utgående trafikk og bruker regler for individuelle nettverkstilkoblinger. Brannmuren beskytter også mot angrep fra eksterne datamaskiner. Beskyttelse mot nettverksangrep (IDS) analyserer innholdet i nettverkstrafikken og beskytter mot nettverksangrep. All trafikk som anses som skadelig blokkeres. Komponenter i Nett og e-post-delen er ansvarlige for beskyttelse mens du surfer på nettet og kommuniserer via e-post. Oppdateringsspeil-komponenten kan brukes til å oppdatere andre datamaskiner på nettverket ditt. Ekstern overvåking og håndtering (RMM) er overvåking og kontrollering av programvaresystemer som bruker en lokalt installert agent som er tilgjengelig for administrasjonstjenesteleverandører.

INSTALLATION_MSI_MODULES

7.Det siste trinnet er å bekrefte installasjonen ved å trykke Installer.