Skriv inn lisensnøkkelen din under aktiveringen

Automatiske oppdateringer er viktige for sikkerheten din. ESET Endpoint Security mottar kun oppdateringer når det er oppdatert med Lisensnøkkelen din.

Hvis du ikke angir lisensnøkkelen etter installasjonen, aktiveres ikke produktet ditt. Du kan endre lisensen din i hovedprogramvinduet. For å gjøre dette, klikk Hjelp og støtte > Aktiver lisens og angi lisensdataene som du mottok sammen med ESET sikkerhetsproduktet i vinduet Produktaktivering.

Når du angir lisensnøkkelen, er det viktig å skrive den inn nøyaktig som den er skrevet:

Lisensnøkkelen din er en unik tegnstreng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX som brukes for identifisering av lisenseieren og aktivering av lisensen.

Vi anbefaler at du kopierer og forbi lisensnøkkelen fra e-postmeldingen med registreringsinformasjon for å sikre nøyaktighet.