Hjelp og støtte

ESET Endpoint Security inneholder feilsøkingsverktøy og støtteinformasjon som vil hjelpe deg med å løse problemer som du kan møte.

ICON_HELP_PRODUCT Installert produkt

Om ESET Endpoint Security – Viser informasjon om ditt eksemplar av ESET Endpoint Security.

Feilsøking av produkt – Klikk denne koblingen for å finne løsninger på de vanligste problemene.

Lisensfeilsøking – Klikk på denne koblingen for å finne løsninger på problemer med aktivering eller lisensendringer.

Endre lisens – Klikk for å starte Aktivering-vinduet og aktivere produktet ditt.

ICON_HELP_HELP Hjelp-siden – Klikk denne koblingen for å starte hjelpesidene i ESET Endpoint Security.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Teknisk støtte

Be om støtte – Hvis du ikke finner svar på problemet ditt, kan du bruke dette skjemaet på ESET-nettstedet for å kontakte teknisk støtteavdeling raskt. Basert på innstillingene vises vinduet send systemkonfigurasjonsdata før du fyller ut webskjemaet.

Informasjon for teknisk støtte – Når du blir bedt om det, kan du kopiere og sende informasjon til ESETs tekniske støtte (som produktnavn, produktversjon, operativsystem og prosessortype).

ESET Log Collector – Lenker til ESET Knowledgebase-artikkelen, der du kan laste ned ESET Log Collector, et program som automatisk samler inn informasjon og logger fra en datamaskin for å bidra til å løse problemer raskere. Se den elektroniske brukerveiledningen for ESET Log Collector hvis du vil ha mer informasjon.

Aktiver Avansert logging for å lage avanserte logger for alle tilgjengelige funksjoner for å hjelpe utviklere med å diagnostisere og løse problemer. Minimum loggingsfylde er satt til Diagnostisk nivå. Avansert logging deaktiveres automatisk etter to timer, med mindre du stopper det tidligere ved å klikke på Stopp avansert logging. Når alle loggene er opprettet, vises meldingsvinduet som gir direkte tilgang til Diagnostikk-mappen med de opprettede loggene.

ICON_HELP_KB KunnskapsbaseESETs kunnskapsbase inneholder svar på de vanligste spørsmålene, og dessuten anbefalte løsninger for forskjellige problemer. ESETs tekniske spesialister oppdaterer kunnskapsbasen jevnlig, noe som gjør denne basen til det kraftigste verktøyet for å løse forskjellige problemer.