Brannmurregelliste

Brannmurregellisten finner du i Avansert oppsett (F5) > Nettverksbeskyttelse > Brannmur > Grunnleggende ved å klikke Rediger ved siden av Regler.

Kolonner

Navn – Navn på kjent nettverk.

Aktivert – Viser om regel er aktivert eller deaktivert. Den tilsvarende avmerkingsboksen må være valgt for å aktivere en regel.

Protokoll – Viser Internett protokollen som denne regelen gjelder for.

Profil – Viser brannmurprofilen som denne regelen gjelder for.

Handling – Viser kommunikasjonsstatusen (blokker/tillat/spør).

Retning – Kommunikasjonsretningen (innkommende/utgående/begge).

Lokal – Ekstern IPv4- eller IPv6-adresse/adresseområde/delnett og port for den lokale datamaskinen.

Ekstern – Ekstern IPv4- eler IPv6-adresse/adresseområde/delnett og port for den eksterne datamaskinen.

Programmer – Angir hvilket program regelen gjelder for.

DIALOG_EPFW_APP_TREE_RULES_PAGE

Kontrollelementer

Legg tilOppretter en ny regel.

Rediger – Rediger en eksisterende regel.

Slett – Fjern en eksisterende regel.

Kopier – Lag en kopi av en valgt regel.

Vis innebygde (forhåndsdefinerte) regler – Regler forhåndsdefinert av ESET Endpoint Security til å tillate eller avslå spesifikk kommunikasjon. Du kan slå disse reglene av og på, men du kan ikke slette en forhåndsdefinert regel.

UP_DOWNTopp/Opp/Ned/Bunn – Brukes til å justere prioritetsnivået for regler (regler utføres fra topp til bunn).

note

Klikk på søkeikonet ICON_SCAN øverst til høyre for å søke etter regel/regler etter navn, protokoll eller port.