Oppdatering av programkomponent

Oppdatering for programkomponent-delen inneholder alternativer relatert til oppdateringer for programkomponenter. Programmet lar deg forhåndsdefinere atferden når en ny programkomponent-oppdatering er tilgjengelig.

Oppdateringene av programkomponentene innfører nye funksjoner eller endrer eksisterende funksjoner fra tidligere versjoner. Den kan utføres automatisk uten at brukeren må foreta seg noe, eller du kan velge å bli varslet. Etter at en oppdatering av en programkomponent er installert er det mulig at du må starte datamaskinen på nytt.

I rullegardinmenyen Oppdateringsmodus er det tre alternativer:

Spør før oppdatering – Standardalternativet for ikke-administrerte endepunkter. Du blir bedt om å bekrefte eller avvise programkomponentoppdateringer når de blir tilgjengelige.

Automatisk oppdatering – En oppdatering for programkomponenter lastes ned og installeres automatisk. Husk at det kan være nødvendig å starte datamaskinen på nytt.

Aldri oppdater – Oppdatering av programkomponenter utføres ikke. Dette alternativet er egnet for serverinstallasjoner, ettersom servere vanligvis kun startes på nytt når de blir vedlikeholdt.

Som standard lastes oppdateringer for programkomponenter ned fra ESET-repositoriumservere. I store eller frakoblede miljøer kan trafikken distribueres for å tillate intern hurtigbufring av programkomponentfiler.

hmtoggle_plus0 Definer egendefinert server for oppdatering for programkomponent

note

Hvilket alternativ som passer best, avhenger av arbeidsstasjonen der innstillingene skal brukes. Vær oppmerksom på at det er forskjeller mellom arbeidsstasjoner og servere – for eksempel kan automatisk omstart av serveren etter en programoppdatering forårsake alvorlig skade.