Adressebøker for spambeskyttelse

Ved hjelp av antispam-funksjonen i ESET Endpoint Security kan du konfigurere diverse parametere for adresselister.

Adressebøker

Tillat bruker-adresselister – Aktiver dette alternativet hvis du vil aktivere adresseboken som er opprettet av brukeren i brukerens egen e-postklient.

Tillat globale adresselister – Aktiver dette alternativet hvis du vil aktivere den globale adresseboken som deles av alle brukere på denne arbeidsstasjonen, katalogtjenesten i e-postsystemet. GAL (Global adresseliste) inneholder informasjon for alle e-postbrukere, distribusjonsgrupper og ressurser.

Brukerens hviteliste – Liste over kontakter hvor du kan legge til, redigere eller slette e-postadresser som blir ansett som trygge sog som brukeren vil motta meldinger fra.

Brukerens svarte – Liste over kontakter hvor du kan legge til, redigere eller slette e-postadresser som blir ansett som utrygge sog som brukeren ikke vil motta meldinger fra.

Brukerens unntaksliste – Denne listen inneholder vanligvis e-postadresser som kan være misbrukte eller som brukes til å sende spam. Se også Unntaksliste.

Global hviteliste/svarteliste/unntaksliste – Disse listene brukes til å legge til retningslinjer for spambeskyttelse for alle brukere som bruker ESET Endpoint Security på denne arbeidsstasjonen. Når ESET Endpoint Security administreres eksternt, gjelder ESET PROTECT/ESMC/ECA-retningslinjene for alle tilordnede arbeidsstasjoner.

Legg automatisk til på brukerens hviteliste

Legg til adresser fra adressebok – Legg adressene fra kontaktlisten din til hvitelisten.

Legg til mottakeradresser fra utgående meldinger – Legger til mottakeradresser fra sendte meldinger på hvitelisten.

Legg til adresser fra meldinger som er omklassifisert som IKKE spam – Legger til avsenderadresser fra meldinger som er omklassifisert som IKKE spam på hvitelisten.

Legg til i brukerens unntaksliste automatisk

Legg til adresser fra egne kontoer – Legg til adresser fra eksisterende e-postklientkontoer på unntakslisten.