Liste med adresser som er utelukket fra kontroll

En filtype er delen av filnavnet som er skilt ut med et punktum. Filtypen definerer type fil og innholdet i den. I denne delen av oppsettet for ThreatSense-parametere kan du definere hvilke filtyper som skal skannes.

note

Må ikke forveksles med andre typer Utelatelser:

Standardinnstillingen er at all filer skannes. Alle filtyper kan legges til i listen over filer som skal utelates fra skanning.

Det kan noen ganger være nødvendig å utelate filer hvis programmet som bruker filtypen, ikke fungerer som det skal dersom visse filtyper skannes. Det kan for eksempel være tilrådelig å utelate endelsene .edb, .eml og .tmp ved bruk av Microsoft Exchange-servere.

example

Hvis du vil legge til nye utelatelser til listen, klikker du på Legg til. Skriv inn utelatelsen i det tomme feltet (for eksempel tmp), og klikk på OK. Når du velger Angi flere detaljer, kan du legge til flere filtyper som må skilles med linjer, kommaer eller semikoloner (for eksempel, velg Semikolon fra rullegardinmenyen som en separator, og skriv inn edb;eml;tmp).

Du kan bruke et spesialsymbol ? (spørsmålstegn). Spørsmålstegnet står for et symbol (for eksempel. ?db).

note

For å se den eksakte filendelsen (hvis det finnes) til en fil i et Windows-operativsystem, må du oppheve markeringen av alternativet Skjul endelser for kjente filtyper i Kontrollpanel > Mappealternativer > Vis (fane) og anvende denne endringen.