Liste med kjente sertifikater

Listen med kjente sertifikater kan brukes til å tilpasse atferden til ESET Endpoint Security for spesifikke SSL-sertifikater, og til å huske valgte handlinger hvis Interaktivt modus er valgt i filtreringsmodus for SSL/TLS-protokoll. Listen kan vises og redigeres i Avansert oppsett (F5) > Nett og e-post > SSL/TLS > Liste med kjente sertifikater.

Vinduet Liste med kjente sertifikater består av:

Kolonner

Navn – Navn på sertifikatet.

Sertifikatutsteder – Navn på sertifikatutsteder.

Sertifikatemne – Emnefeltet identifiserer enheten som er forbundet med fellesnøkkelen som er lagret i feltet for emnets fellesnøkkel.

Tilgang – Velg Tillatte eller Blokkere som Tilgangshandling tillater/blokkerer kommunikasjon som er sikret med dette sertifikatet, uavhengig av kommunikasjonens pålitelighet. Velg Automatisk for å tillatte klarerte sertifikater og be om ikke-klarerte sertifikater. Velg Spør for alltid å spørre en bruker om hva som skal gjøres.

Skanning – Velg Skanning eller Ignorer som Skannehandling for å skanne eller ignorere kommunikasjon som er sikret med dette sertifikatet. Velg Auto for å skanne i automatisk modus og spørre i Interaktivt modus. Velg Spør for alltid å spørre en bruker om hva som skal gjøres.

Kontrollelementer

Legg til – Et sertifikat kan lastes ned manuelt som en fil med filtypen .cer, .crt eller .pem. Klikk Fil for å laste opp et lokalt sertifikat eller klikk URL for å angi plasseringen av et sertifikat på nettet.

Rediger – Velg sertifikatet som du vil konfigurere og klikk Rediger.

Slett – Velg sertifikatet du vil slette og klikk Fjerne.

OK/Avbryt – Klikk OK hvis du vil lagre endringer eller klikk Avbryt for avslutte uten å lagre.